Referenssit:Kysy lisää: Henri Teittinen, puh. 0400-647660


 • Espoon kaupunki

  Espoon Kaupunki

  Espoon kaupunki on käyttänyt Tarjovan kilpailutusjärjestelmää sähköisten huutokauppojen toteuttamisessa. Sähköisiä huutokauppoja on toteutettu mm. elintarvikkeissa (kalat, lihat, tuoretuotteet), IT-laitteissa (tietokoneet, kannettavat, näytöt), kopiopaperit sekä sosiaali- ja terveyspalveluissa (asumispalvelut). Tarjova on toteuttanut Espoon huutokaupat ”avaimet käteen” –palveluna.


 • Seinäjoen kaupunki

  Seinäjoen kaupunki

  Seinäjoen kaupunki on käyttänyt Tarjovan kilpailutusjärjestelmää mm. erilaisissa hälytysajoneuvojen ajoneuvohankinnoissa. Hankinta on toteutettu siten, että huutokaupan kohteena on ollut väliraha käytettyjen ja uusien ajoneuvojen välillä. Tarjouskilpailuun osallistuneet tarjoajat ovat olleet erityisen tyytyväisiä siihen, kuinka helppoa tarjousten jättäminen on sähköisesti.


 • Jyväskylän kaupunki

  Jyväskylän kaupunki

  Jyväskylän kaupungin Altek liikelaitos toteutti Suomen ensimmäisen uuden hankintalain mukaisen sähköisen huutokaupan. Kilpailutuksen kohteena oli maanrakennusurakka.


 • Heinolan kaupunki

  Heinolan kaupunki

  Heinolan kaupungin tekninen toimi on käyttänyt Tarjovan kilpailutusjärjestelmää teknisissä konehankinnoissa. Kaivinkoneen hankinnassa hyödynnetty sähköinen huutokauppa onnistui erinomaisesti.


 • Vestia

  Vestia

  Vestia on usean kunnan yhteisesti omistama jätehuoltoyhtiö. Vestia on käyttänyt Tarjovan kilpailutusjärjestelmää jätehuoltokuljetusten kilpailuttamisessa. Yhteistyö Vestian kanssa alkoi sähköisten huutokauppojen toteuttamisesta.


 • Palmia

  Palmia

  Helsingin kaupungin Palmia Liikelaitos ja Palveluyhtiö käyttävät Tarjovan Kilpailutusjärjestelmää julkisten hankintojen kilpailutusten toteuttamisessa. Palmia huolehtii mm. Helsingin koulujen, hoitolaitosten ja päiväkotien ruoka- ja hyvinvointipalveluista sekä kiinteistö-, siivous- ja turvapalveluista.


 • ISS

  ISS

  ISS Proko on ISS konsernin rakennuttamisen ja suunnittelun konsulttipalveluja tuottava yritys. ISS on hyödyntänyt Tarjovan kilpailutusjärjestelmää rakennushankkeiden kilpailuttamisissa. Suurimmat hyödyt on saavutettu, kun kaikki tarjoukset saadaan sähköisesti ja aina tarjouspyynnön mukaisina.


 • Seurakunnat

  Seurakunnat

  Nokian evankelis-luterilainen seurakunta on käyttänyt Tarjovan kilpailutusjärjestelmää rakennushankkeiden kilpailutuksissa. Osassa kilpailutuksia hyödynnettiin myös sähköistä huutokauppaa.