Tarjova Oy


Olemme julkisten hankintojen tehostamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme edistyksellisiä sähköisiä ratkaisuja, joiden avulla julkiset hankintayksiköt voivat säästää merkittävästi sekä aikaa että kustannuksia.

Olemme alan edelläkävijäyritys Suomessa. Olemme mm. toteuttaneet Suomen ensimmäiset hankintalain mukaiset sähköiset huutokaupat julkisissa hankinnoissa.

Yrityksemme on kasvava, uutta teknologiaa hyödyntävä ja tavoitteemme on olla alan edelläkävijä myös tulevaisuudessa.


Yrityksen Johto


Henri Teittinen, Toimitusjohtaja

Henri on koulutukseltaan Kauppatieteiden tohtori. Hänen erityistä osaamisaluetta ovat julkiset hankinnat. Lisäksi hänellä on laaja osaaminen kokonaisvaltaisista ohjausjärjestelmistä ja huutokaupan prosesseista. Henri on myös suosittu luennoitsija erilaisissa hankinnan seminaareissa. Tarjovassa hänen vastuullaan ovat mm. hankintaosaaminen ja asiakkuuksien hallinta.Teemu Laitinen, Hallituksen puheenjohtaja

Teemu on koulutukseltaan DI sekä FM. Teemulla on usean vuoden kokemus korkeaan teknologiaan liittyvien tuotekehitysprojektien vetämisestä mm. Vaisala Oyj:stä ja VTT:ltä. Lisäksi Teemu on työskennellyt toimitusjohtajana Atoma Oy:ssä, liikkeenjohdon konsulttina Spinverse Consulting:ssa sekä opettanut eri korkeakouluissa sähköistä liiketoimintaa. Teemun vastuualueita Tarjovassa ovat mm. teknologian kehitys sekä huutokauppamenetelmät ja -mallit.